Sötétbarna, enyhén hullámos, erős szálú haj vajon milyen gyorsan nő? Hány cm/ hó, év?
Akár személyes tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. Sajnos én erre sosem figyeltem oda, de most aktuális lenne a kérdés. Az enyhén hullámos, az annyit jelent, hogy nem teljesen egyenes, ha víz éri, akkor kb. 5 centinként van egy enyhe hullám benne. Erős, egészséges, nem töredezett a haj.
Vannak esetleg módok a növekedés gyorsítására?
Köszönöm a válaszokat!
Köszi! Ha genetika, akkor majd figyelem a szüleimet, nagyszüleimet is, köszi. :) Azért gondoltam, hogy számít, mert több szőke ismerősöm szenved a vékony szálú lassan növő hajával... Ill. a festett haj is mintha lassabban nőne...
egyébként 6 hónapja voltam fodrásznál, azóta kb. 10 centit nőtt, úgyhogy a 1.5 cm kb. nekem is a havi átlag lehet.
El szeretném adományozni, hogy rákos gyerekeknek parókát készíthessenek, de a párom ellene van a félcentis hajnak, úgyhogy növesztenem kell még egy kicsit, hogy ne legyek kopasz. :)
Ha tényleg olyan a hajad ahogy leírtad, simán 2-3 centiket tud nőni havonta ha elkezdesz vele komolyan foglalkozni.
Főképp ezért mondom ezt, mert téged nem fenyeget a töredezés és haj aljának kiszáradása/ritkulása mivel erős szálú a hajad, ezért nem kell 2-3 havonta vágni a végéből hogy egészséges maradjon.
Ajánlom a hoxa.hu hajnövesztős naplóit, sokat lehet tőlük tanulni!!
Kedves utolsó előtti: szerencsére ez ismerősön keresztül megy. Írok privátot. Egyébként az sem baj, ha felnőtt kapja, de a gyerekeknek fontosabbnak tartom, hogy a személyiségük fejlődhessen, lehessenek magabiztosabbak :)
Kedves utolsó: köszönöm, utánanézek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!