Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen jó minőségű alapozót...

Milyen jó minőségű alapozót és púdert vegyek? Sos

Figyelt kérdés

nem nagyon sminkelem magam,szerencsére nem csúnya a bőröm.(lekopogom)

picit miteszeres,néha egy két pattim is van,de nem vészes.

T vonalban picit zsíros,néha fénylik.

szeretnék egy jó minőségű alapozót és púdert,ami nem árt a bőrömnek semmit.

ár nem számít,inkább félrerakok egy jobb minőségűre,minthogy vegyek egy rosszat és ártsak a bőrömnek.

előre is köszönöm!

16/L

2013. ápr. 5. 09:35
 1/4 Serenity-cica ***** válasza:
sminkelni szeretnel elkezdeni vagy azert szeretnéd, hogy ne legyen fényes a böröd?
2013. ápr. 5. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:

nem szeretnék 5 kg alapozóval a fejemen mászkálni,csak tökéltesíteni a bőröm. eddig csak szempillaspirált meg tust használtam,és ez jó is így igazából,de egy barátnőm nemrég kisminkelt,alapozó,púder.. és tetszett,porcelánbabás lett a bőröm:)

nem hiszem hogy minden nap fogom használni,de alkalmakra szeretném,vagy buliba,ilyesmi:)

és féltem a bőröm,ezért szeretnék valami jó minőségűt,rááldozok inkább pénzt minthogy valami rossz minőségűvel tönkretegyem a bőröm.

2013. ápr. 5. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Bourjois alapozók jó minőségűek, de ha nincs bőrhibád akkor ez annyira felesleges. Inkább vegyél egy 2in1 púdert, az fed is kicsit és mattít is, alapozó nélkül is jó, mert kettő az egyben. Én ebből CadeaVerát használok de van más márkákból is. Vagy még az Essence Pureskin színezett hidratálót tudom ajánlani. Az sem árt, sőt inkább gyógyítja a bőrhibákat.
2013. ápr. 5. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
garnier bb krém zsiros bőrre a legjobb választás, akár mindennap használhatod
2013. ápr. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!