Bőrbarát, jó minőségű alapozót ajánlanátok?
Enyhén pattanásos a bőröm (áll részen), világos bőrű vagyok, jó fedésű, bőrbarát alapozót keresek! Ár az mindegy, CSAK JÓ legyen!!
Köszi
Nem lesz több pattanásod az alapozótól, de teljesen eltuntetni egyik se fogja, ha a szín nem is, a puklik látszani fognak. Én a maybelline affinitone-t használom, mert magyarországon a sok barna bőrű lány miatt alig van igazán világos alapozó. Nem fed tökéletesen, de póderrel együtt oké.
A pattanásokat pedig teafaolajos vattával törölgesd át esténként (nedvesített vatakorongra 1-2 csepp, vagy ha használsz tonikot, akkor a tonikos vattára pluszban 1 csepp) és utána patikai rázós pattanáselleni izével kenegesd át (patikában rázós folyadékot kérsz pattanások ellen, kb 500ft és egy életre elég). És ne támaszkodj az álladra, ne fogdosd, ne nyomkodd, még ha könyökölsz akkor se!!!!
Alverde kompakt alapozó (DM), vagy ha világos a bőrőd akkor a Terra Naturi stiftes alapozóit javaslom (Müller). Problémás bőrre én csak natúr terméket ajánlanék. Én is ezeket használom. 1200 ft körül van az áruk. Én nem lettem tőlük pattanásosabb, de azért a héten tartsál 1-2 nap szünetet. Kerüld a szilikonos vagy paraffinos termékeket, és szerintem az alkohol sem nyerő, de te tudod. Elég jó fedésűek, és hozzá egy kis púderrel egészen természetes eredményt kapok.
Itt olvashatsz róluk:
Erről még nem hallottam,köszi! Hol lehet beszerezni?
(amúgy nekem a színezett alapozó eddig nem hozott sikert, használtam BB krémet,de annyi,mint a semmi.)
Kipróbáltam az Alverde folyékony alapozót, de sajnos nekem nem jött be.
Nagyon szárít és többen is mondták,h a fényben olyan a bőröm,mintha kiszáradt volna. Nem szép látvány!!! Viszont a fedésével nincs gond,m jól fed, csak ne szárítana ilyen durván.
Köszönöm azért,h ajánlottátok,ezt is kipróbáltam,de sajnos ismét más után kell néznem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!