SOS! Fogamzásgátló után gyulladt pattanások kezelésére mit ajánlanátok?
Abbahagytam a fogamzásgátló szedését és hirtelen begyulladt az egész arcom,mindenhol pattanások de bevan gyulladva és nagyon rondák,nem tartozkodom magyarországon igy nem tudok kozmetikushoz/dokihoz menni.Esetleg valakinek volt már ilyen? mit tegyek rá vagy mi az ami használna?
Előre is köszi a válaszokat
19/L
Tapasztalataim szerint a türelem a megoldás.
Én is úgy jártam, mint te. Egy ideig vacakoltam vele otthon, kozmetikus, bőrgyógyász, de csak rontott a helyzeten mindegyik, jobb esetben csak semmit nem tett. :S
Nekem mondjuk a hajam is olyan pocsék lett, hogy moshattam naponta.
Aztán két hónap után szép lassan elmúlt a dolog magától.
A hormonrendszered van felborulva, az okozza egyértelműen, azon pedig csak hormonokkal lehetne segíteni - ezt meg gondolom annyira nem szeretnéd...? :D
Próbáld túlélni ezt az időszakot - tudom, nehéz. De ha pár hét-hónap alatt se látsz javulást, inkább fizess be egy körre az orvoshoz, mert akkor lehet komolyabb a galiba. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!