Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok a fogamzásgátló tabletta szedését?
Figyelt kérdés
Nos,az a helyzet,hogy mégcsak 2hónapja vesztettem el (16vagyok)Eddig óvszerrel védekeztünk,de én se nagyon szeretem és a barátom sincs oda érte.
Természetesen kikértem már az anyukám véleményét,de ő csak 1nő a sok közül.
Az az igazság,hogy nem szeretnék mellékhatásokat,viszont biztosra akarok menni.
Főleg olyan nők/csajok válaszát várom,akik szednek valamiféle tablettát.Írjátok le kérlek,hogy mi volt a helyzet,mikor elkezdtétek szedni a tabit.Előre is nagyon köszönöm :))
2011. aug. 13. 13:01
1/21 anonim válasza:
16 évesen még maradjon az óvszer. nincs olyan, h vki " nincs oda az óvszerért ". az én baratom tenyleg nem birja, de én már 21 vagyok, tudom viselni a következményeket, te viszont még nem.. ha nem konyul le a gumitól, akkor használja! vagy pesszárium, bár az bajos, mert nem vmi elterjedt Magyarországon.. aztán 1-2 év múlva át lehet térni a tablettára..
3/21 anonim válasza:
Várjál még pár évet :) Jó orvos nem fog neked felírni tablettát, mivel még fejlődik a szervezeted.
4/21 anonim válasza:
2. válaszoló!! spirált?? te normális vagy?? 16 éves!! csak szült nőknek ajánlják!
5/21 anonim válasza:
az a lány aki azt mondja használjatok gumit annak azt mondom mosson zokniban lábat...
6/21 A kérdező kommentje:
Spirál kizárt :)
Meggyőztetek azt hiszem!
És a mellékhatások?
2011. aug. 13. 13:07
7/21 napietus válasza:
ezt ne az itt válaszolók, barátnőid, szomszédasszony stb. véleményétől tedd függővé. nőgyógyászhoz el kell menned mindenképp, tőle kérdezd meg. ilyen fiatalon egyébként szerintem sem fogja javasolni, de azért érdeklődj, mit ajánl.
8/21 napietus válasza:
ha ír is fel gyógyszert, nem biztos, hogy az első beválik. nálam az elsőnél jelentkeztek nem kívánt mellékhatások (fejfájás), visszamentem a dokihoz, másikat írt fel, azt évekig szedtem minden gond nélkül.
9/21 anonim válasza:
utolsó, te mit szedtél? melyik 2 tabit? nekem a mercilontól és a yaz-től nagyon fájt a fejem..
10/21 A kérdező kommentje:
Még szép,hogy nem ettől függően fogok dönteni.Kíváncsiságból kérdezem.Na meg persze nem árt jártasnak lenni ilyen dolgokban,főleg,ha konkrét tapasztalatokról van szó.
2011. aug. 13. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!