Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok a fogamzásgátló tabletta szedését?
Nos,az a helyzet,hogy mégcsak 2hónapja vesztettem el (16vagyok)Eddig óvszerrel védekeztünk,de én se nagyon szeretem és a barátom sincs oda érte.
Természetesen kikértem már az anyukám véleményét,de ő csak 1nő a sok közül.
Az az igazság,hogy nem szeretnék mellékhatásokat,viszont biztosra akarok menni.
Főleg olyan nők/csajok válaszát várom,akik szednek valamiféle tablettát.Írjátok le kérlek,hogy mi volt a helyzet,mikor elkezdtétek szedni a tabit.Előre is nagyon köszönöm :))
mióta mestruálsz kedves kérdező? mert ha 11-12-13 évesen már igen és beállt a mesid akk elkezdheted a tabit (peszre ezt orvos tudja eldönteni a vizsgálatok után)!
16 évesen már lehet szedni egyébként!
én Yasminelle-t szedek, semmi mellékhatást nem tapasztalatam, csak annyit h az 1 hónapban mikor kezdtem barnáztam egy ideig, de aztán elműlt!
hozzá kell tennem h fejfájós vagyok/voltam! sűrűn és nagyon fáj (migrén egy fajtája), de mióta szedem a tabit nem fáj jobban és sűrűbben sem!
tehát én a tabit javaslom! eddig még csak Yasminelle-t szedtem/szedek! de tudom ajánlani, barátnőim közül is többen szedik és meg vannak vele elégedve! néhány ismerősöm a Lindinette20/30 -at szedi (lehet h rosszul írtam le), ők is elégedettek!
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!