Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 16 éves srác vagyok és szerint...

16 éves srác vagyok és szerintem egy kicsit "csúnya" az arcbőröm. Úgy értem hogy ilyen "érdes" vagy nemtom. Nem olyan szép sima mint ahogy sokmindenkinek. Használtam arckrémet de az nemsok mindent ért. Ti mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 20:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ja és inkább száraz a bőröm..
2009. szept. 21. 15:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerezz egy miteszer elleni mikrogyöngyös zselét több márkában is van ilyen, mosd meg az arcod előszr kézzel masszírozd el a zselét amjd vattakorongra rakd rá és úgy csiszold meg vele a fejed :D aztán mosd le alaposan töröld meg, kb 10-20 másodpercet hagy száradni,

aztán a kis dudorokat könnyen ki tudod nyomni...végül valamim szesszel vagy toniccal fertőtlenícsd!

Te figyelj, hidd el nem b*zis a kozmetikus nyugodtan menj el...a bőrgyógyásznál én sok fiút láttam, hasonló gonddal nem ciki....elmész kapsz valami szert ami elég olcsó, a bolti vackokhoz képest...és 2 hét múlva már tökéletesen emgoldódik minden probléma!!!!

2009. szept. 21. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
menj el bőrgyógyász kozmetológushoz!!!mert ha nem mész ilyen csodás maradsz örökké
2009. szept. 21. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!