Csunya vagyok lehet én is szép valamikor?
Szerintem ne sárgás-szőkére fesd a hajad, mert az még jobban fakítja a bőrödet!
Hanem például melíroztasd ki, mondjuk szőkével és barnával, vagy legyel sötétszőke, vagy szőkésbarna.
Az arcodra válassz egy jófajta, árnyalatban picit sötétebb alapozót, ami elfedi a pattanások heylét, de igen jobban jársz, ha először elmész kozmetikushoz!!!!!!
A szemöldököddel kapcsolatban: ne várj vele, menj el most a kozmetikushoz, valamit biztos tud csinálni vele, magadnak már nem babráld, mert még rosszabb lesz!!!
A leheletedre: Minden nap egyél meg 1-2 almát, állítólag ez jó a lehelletre, vagy rágj mindig erős-mentolos rágót, vagy egyél cukorkát.
Ha már kiválasztottad kozmetikus után a megfelelő alapozót, akkor próbálj ki egy jó sminket, mondjuk szürkés árnyalattal, mert az jól meg a kékeszöld szemhez, vagy rózsaszíneset, barackos árnyalatot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!