Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csunya vagyok lehet én is...

Csunya vagyok lehet én is szép valamikor?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy fehér bőröm van de nem tejfehér amolyan világos, eredeti hajszinem sötétbarna, festem 4 hónapja sárgás középszőkére amely nem áll a legjobban.A szemem klkeszöld szinű.Ezek általános infok segítségként rolam.Fogyni szeretnék a hasamrol mert állandóan meg van puffadva és ha nem eszek fél napig akkor már szép hasam van.ez mitől lehet?Nem tudom a szőke melyik árnyalata áll jól nekem.Nagyon vékonyszálu a hajam és hosszu igy unalmas számomra, milyenre vágassam ?Hajhullással milyen orvoshoz forduljak ami eredeményesen megállítja ahullást, lesz tőle a hajam dúsabb?A pattanások helye után piros, lila pöttyök maradtak, ezen bőrgyógyász v kozmetikus segíthet?A lehelletem nagyon kellemetlen és ezt a párom is szová teszi.Edzéssel hiába probálkozok, csak lemegy tőle a possim és megnyulik a böröm ez mitől lehet?A szemöldökömet eddig magam szedtem egyik feljeb van mint a másik, növesszem vastagra és utána ugy menjek el kozmetikushoz? Lécci segítsetek.bocsi h nem raktam fel képet de félek h egyik másik ember csunyán bántana a külsöm miatt, elég volt nekem a sok bántás.:(
2009. nov. 1. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne sárgás-szőkére fesd a hajad, mert az még jobban fakítja a bőrödet!

Hanem például melíroztasd ki, mondjuk szőkével és barnával, vagy legyel sötétszőke, vagy szőkésbarna.

Az arcodra válassz egy jófajta, árnyalatban picit sötétebb alapozót, ami elfedi a pattanások heylét, de igen jobban jársz, ha először elmész kozmetikushoz!!!!!!

A szemöldököddel kapcsolatban: ne várj vele, menj el most a kozmetikushoz, valamit biztos tud csinálni vele, magadnak már nem babráld, mert még rosszabb lesz!!!

A leheletedre: Minden nap egyél meg 1-2 almát, állítólag ez jó a lehelletre, vagy rágj mindig erős-mentolos rágót, vagy egyél cukorkát.

Ha már kiválasztottad kozmetikus után a megfelelő alapozót, akkor próbálj ki egy jó sminket, mondjuk szürkés árnyalattal, mert az jól meg a kékeszöld szemhez, vagy rózsaszíneset, barackos árnyalatot stb.

2009. nov. 1. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
küldj priviben képet akkor többet lehet segíteni.igy egy kicsit nehéz.
2009. nov. 1. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A rossz lehelettel is menny el orvoshoz mert lehet hogy a beleiddel van valami baj.
2009. nov. 1. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
kamukérdés nemigaz hogy nem veszitek észre :D
2009. nov. 1. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Am mért lenne kamukérdés??
2010. szept. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!