S. O. S nagyon tönkre vágnám a hajam? Reggelig válasz kéne!
Figyelt kérdés
Volt már nekem minden színű hajam.Legtöbb ideig vörös (piros) és nagyon imádtam.Most már 1 éve negro viola volt és majdnem megőrültem,hogy vissza vörösítsem.Sötétet akartam,de pirosas árnyalatut.Hát nagyon nem olyan lett.A teteje tiszta rikítós.Nem tetszik :( és sajnos rá is kellett jönnöm ez már nem én vagyok.Vissza szeretném festeni.Holnap reggel páromat küldeném is festékér.Lehet ennyit így hírtelen.Most szívva is lett,festve is holnap meg ismét festeném,de én így ki nem merek mozdulni sem :( Előre is köszi a válaszokat!2013. ápr. 2. 22:20
1/7 anonim válasza:
Fesd be nyugodtan. :) Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Remélem nem megy nagyon tönkre,már olyan szép hosszú...nagyon hülye voltam
2013. ápr. 2. 22:34
3/7 anonim válasza:
1. Vagyok. Ha sok balzsamot teszel rá, semmi baja nem lesz! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben :) Nagyon szépen köszönöm!!!!!!
2013. ápr. 2. 22:39
5/7 anonim válasza:
Szívesen! Remélem sikerülni fog! :) /1. Vagyok/
6/7 anonim válasza:
Én is hasonló dolgot akarok művelni a hajammal. Hogy sikerült a tiéd?? :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nem lett vészes :) Természetesen az a festék nem volt amit használok a negro viola,így sima feketével festettem.Kicsit át is üt úgyhogy lényegében olyan lett,mint volt....ha hátul nem bénáztam volna el :) mert maradt egy kis vörösem,de olyan,mintha direkt lenne olyan.Most kicsi pihi aztán majd újra azzal átfestem amivel szoktam 1-2 hónap múlva.Jól bebalzsamoztam,de azért érzem az állaga nem olyan jó.Talán nagy kárt nem okoztam,de tuti ez volt a tanuló pénzem.
2013. ápr. 3. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!