Milyen lehetőségeim vannak, ha változtatni szeretnék a hajam árnyalatán? Olyan módszert keresnék, ami nem túl drága és nem teszi teljesen tönkre a hajam? A színező jó lenne?
A hajam eredeti színű, nem volt festve, melírozva meg semmi. Szőkésbarna a hajam, kicsit olyan semmilyen, én már nagyon unom. Változásra vágyom, és egyre többször gondolkodom azon, hogy változtatni kellene egy kicsit.
Alapvetően ez a szőkésbarna vonal jól áll, csak ez az eredeti szín nagyon unalmas és egyhangú.
Szeretném, ha egy pár árnyalattal világosabb lenne. Ehhez mindenképpen le kellene szívatni a hajam?
A színező jó lenne?
Úgy tudom, hogy a színező kikopik, így ha nem tetszik vagy megunom, egyszerűen hagyom, hogy kikopjon és kész. Ez még mindig kevésbé gáz, mintha hagynám hogy lenőjön a festék..
Ha citromlével mosol hajat, az állítólag szőkíti:)
(még nem próbáltam, de szeretném)
Színező tényleg nagyon jó, nem teszi tönkre a hajat,szép egészséges fényt ad a hajnak és pont árnyal,színt módosít de nem világosít.
Én Bes regal soft colort használok,fodrászkellékesnél veszem 1800 ft oxival és 2 alkalomra elég vállig érő hajamra és mindig azt kapom amit a színskálán kinéztem:)
Köszönöm!
Akkor ha jól értem, ehhez nem is kellene leszívatni a hajam?
És ha elmegyek fodrászhoz, mondjam neki, hogy színezni szeretném a hajam és akkor választunk árnyalatot vagy hogy van ez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!