Normális ha imádom a hajam vágdosni?
Figyelt kérdés
Vajon ez normális? Ha olló kerül a kezembe, és tükör előtt vagyok, kicsit megnyisszantom a hajam, majd nem tudok leállni, addig amíg le nem vágtam azt a mennyiséget amennyire gondoltam.2013. márc. 30. 20:36
1/6 anonim 

válasza:

nem ismerjük egymást mert van egy ilyen hülye osztálytársam is xd hova valósi vagy?
2/6 anonim 

válasza:

Még mindig jobb, mintha tépnéd:
Kényszeres viselkedésnek tűnik. Én például, ha papirtörlő, szalvéta kerül a kezembe azonnal elkezdek hajtogatni belőle valamit, szörnyen nehéz megállnom, hogy ne tegyem. Ez nem normális nyilván. A te szokásoddal kapcsolatban nem tudom megmondani normális vagy sem. Épp vigyázz kopaszra azért ne vágd nagy felbuzdulásodban :)
3/6 anonim válasza:
Azt nem mondanám, hogy teljesen átlagos és nyilván le kellene szoknod róla valahogy, de amíg nem vágsz magadnak valami extrém frizurát, addig igazából nincs vele gond. Szerintem ez csak egy rossz szokás.
4/6 anonim 

válasza:

Én is szoktam néha csak hülyeségből belevágni ha olyan a légkör XD
5/6 anonim 

válasza:

jobb, mintha az ereiddel tennéd
6/6 A kérdező kommentje:
első válaszoló: Csongrád megye :D
2013. ápr. 7. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!