Tapasztalt fodrászok! Itthon szeretném megoldani festett fekete hajam világosítását: Colour B4, Oxy Reload vagy Loreal Effassor?
Részletek: 10 napja próbálkoztam a Colour B4-gyel, de szinte meg sem mozdult a fekete festék. Érdemes még 1-2 alkalommal ugyanezzel a termékkel próbálkoznom (elég drága, ódzkodok csak úgy kiadni a pénzt)?
2-3 éves fekete a hajam, de tavaly csak kétszer volt befestve, azt is hajszínezővel. Vékonyszálú és kevés hajam van, de mindigis jó állapotú volt (akkor is mikor pár éve szőkítettem).
Kifejezetten zsíros a hajam, amit egyébként utálok, de ha pl leszívatnám lehetséges hogy most pont jól jönne (mivel nem száraz, törékeny típus)?
Nem mindenkinek jók a hajradírok, nem tudom mitől függ de ne próbálkozz tovább vele, ha nem vált be elsőre sem. A szőkítés meg tönkreteszi nagyon a hajat, durva lesz tőle és nagyon törni fog. Viszont ez a módszer egész barátságosan hangzik: [link]
Viszont még nem próbáltam, szóval nem tudom. De mindenképp kíméletesebb a szőkítésnél.
szia! az én hajam a melltartómig ér, kb. 5 éve voltam évenfekete. a következők történtek
1. kör colour b4: kb az első 10 cm sötétvörös lett, a többi fekete, talán nagyon sötétbarna
2. kör colour b4: az első 20 centi vörös, alul sötétvörös. ez már egy hordható szép szín, a rozsdához hasonlít. ez volt 2 hete. még egyszer rá fogok menni, mert világosbarna szeretnék lenni.
DE azt írta a tájékoztató, hogy a színezőt nem tudja leszedni :( nálad lehet, hogy ez a baj.
Valamicskét nekem is koptatott rajta, de nagyon elkeseredtem mikor láttam, hogy a hajam alsó része még fekete. Lehet mégis jól járnék én is ásodik körrel és egy hajvágással. :P
Köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!