Tapasztalt hajfestők! Ha a festett fekete hajamra rákenek kiszőkítő hajfestéket (Garnier E0-ra gondoltam), akkor mi lesz az eredmény?
Köszi a választ!
És ha valami sötétebb, vörösesebb árnyalatot választanék? A szőkítő úgyis vörösesre szedné le a feketét.
Mindenképp tarka lesz ha csak bolti szőkítővel próbálkozol, ezek gyengék, nem lesz szép, nem lesz egy színű, valami vöröses, narancsos foltos borzalomra lehet számítani.
Ha normális hajat akarsz akkor jó fajta szőkítőpor + 12% oxival szívasd le, és utána fessed a választott színűre. És csak jótanács, vagy betartod vagy nem, de ne ilyen vacak Loreal meg Garniereket vegyél, hanem normális professzionális hajfestéket fodrászkellékesnél, kb minden márkából találsz 634-es árnyalatot.
Azért a fodrászos festékek se tesznek csodát! Én vettem egyszer egy hamvas középbarna Londa professzionális festéket fodrászboltban, és vörös!! lett a barna hajam! Pont azért vettem hamvasat,hogy nehogy vöröses legyen,erre tessék...Erről ennyit.
Szerintem a fekete hajad alig fog megmoccanni egy sima festéktől. Talán egy picit megszivja, a tövét biztosan, de a többi főleg a hajvégek feketések maradnak. A Casting meg csak egy szinező...Inkább növeszd le a hajad,jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!