Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hamar zsírosodik a hajam. Mit...

Hamar zsírosodik a hajam. Mit tehetek ellene? (részletek lent)

Figyelt kérdés
este megmosom a hajam másnap friss utána elviselhető de utána már borzasztó:c akinek van már ebben tapasztalata légyszives írjon hogy neki mi használt! mit lehet ez ellen tenni?
2013. márc. 29. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nem sok mindent tudsz ellene tenni.Sokan átesnek ezen de idővel jobb lesz... Nekem is volt ilyen időszakom. Max tudsz venni száraz sampont DM ben ROSSmannban
2013. márc. 29. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen sampont használsz?

nekem hasonló volt, de elkezdtem használnia dmben vett csalánsampont és nagyon bevált(igaz, büdös...). Mostmár csak a saját márkás balea zsírosodás ellenit használom és csak hetente kell hajat mosnom.

Attól is zsírosodhat a hajad, hogy sokszor fogdosod, mert a tenyereden van egy vékony zsírréteg... Próbálj csak reggel-este a hajadhoz nyúlni és lezsokni pl a csavargatásról

Sok sikert

2013. márc. 29. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:
igen attol is lehet hogy elöl beleszoktam túrni és hátradobom mer előre csúszik régebben nagyon sűrűn csinaltam de már próbálok leszokni róla amugy head&shoulders sampont hasznalok most mer korpás is vt a fejem de az már elmúlt és amint elfogy ez a sampon röktön váltani fogok mert azt olvastam hogy ez attol is lehet hogy az ilyen márkás samponok szarok és inkább olcsóbbak a jók. köszönöm a jótanácsokat:D
2013. márc. 29. 18:50
 4/5 Zsömii válasza:
Nekem a fodrász azt is mondta,hogy attól is zsírosodhat a haj,hogy a mostani samponok túl tömények ezért hasznos vízzel kicsit feloldani :)
2013. márc. 29. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Recept : fél citrom , rum , teavaj , sűrített paradicsom konzerv , majonéz , fél dl víz . Keverd habosra és kend rá a hajadra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem bevált
2013. márc. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!