Hamar zsírosodik a hajam. Mit tehetek ellene? (részletek lent)
Figyelt kérdés
este megmosom a hajam másnap friss utána elviselhető de utána már borzasztó:c akinek van már ebben tapasztalata légyszives írjon hogy neki mi használt! mit lehet ez ellen tenni?2013. márc. 29. 15:00
1/5 anonim válasza:
Hát sajnos nem sok mindent tudsz ellene tenni.Sokan átesnek ezen de idővel jobb lesz... Nekem is volt ilyen időszakom. Max tudsz venni száraz sampont DM ben ROSSmannban
2/5 anonim válasza:
Milyen sampont használsz?
nekem hasonló volt, de elkezdtem használnia dmben vett csalánsampont és nagyon bevált(igaz, büdös...). Mostmár csak a saját márkás balea zsírosodás ellenit használom és csak hetente kell hajat mosnom.
Attól is zsírosodhat a hajad, hogy sokszor fogdosod, mert a tenyereden van egy vékony zsírréteg... Próbálj csak reggel-este a hajadhoz nyúlni és lezsokni pl a csavargatásról
Sok sikert
3/5 A kérdező kommentje:
igen attol is lehet hogy elöl beleszoktam túrni és hátradobom mer előre csúszik régebben nagyon sűrűn csinaltam de már próbálok leszokni róla amugy head&shoulders sampont hasznalok most mer korpás is vt a fejem de az már elmúlt és amint elfogy ez a sampon röktön váltani fogok mert azt olvastam hogy ez attol is lehet hogy az ilyen márkás samponok szarok és inkább olcsóbbak a jók. köszönöm a jótanácsokat:D
2013. márc. 29. 18:50
4/5 Zsömii válasza:
Nekem a fodrász azt is mondta,hogy attól is zsírosodhat a haj,hogy a mostani samponok túl tömények ezért hasznos vízzel kicsit feloldani :)
5/5 anonim válasza:
Recept : fél citrom , rum , teavaj , sűrített paradicsom konzerv , majonéz , fél dl víz . Keverd habosra és kend rá a hajadra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!