Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért zsírosodik a hajam...

Miért zsírosodik a hajam ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés
Este megmosom a hajam, másnap még jó de következő nap már kezd zsírosodni. Nem nagyon de nekem nem tetszik, de nem szeretnék minden nap hajat mosni, hanem kétnaponta. Miért van ez? Tudtok valami hajápolót ajánlani? Köszi :)

2013. márc. 5. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Dettóóóóóóóóóó. :S nem tudsz vele szerintem mit csinálni én néha rakok rá szárazsampont hogy eltoljam a hajmosást :S
2013. márc. 5. 19:36
 2/9 anonim válasza:
régebben nekem is hamar zsírosodott,nem tudom hogy hányszor szoktad egymásután samponnal megmosni a hajadat(1-v 2) én eddig mindíg 2szer mostam és mióta csak 1szer mosom azóta többet bír.amúgy néha énis rakok rá szárasampont :DD
2013. márc. 5. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám van erre 2 féle megoldás 1.száraz sampon, vagy hintőpor ez nagyon jó próbáld ki !

2. 2 hétig ha nem mosol hajat akkor elvileg be fog állni normálisan a faggyútermelés ,de ezzel az a baj a zsíros haj undorító és hullik is a haj :/ tehát nem tudom ezt hogy tudja bárki is kivitelezni

2013. márc. 5. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:
a hintőporosat hogy kell? miután megmosod és még vizes vagy mikor már száraz a hajam? most már minden nap mosom:/ nem tudom miért van ez :/ egyszer szoktam megmosani
2013. márc. 7. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
a hintőport vagy szárazsampont száraz hajra kell rakni kicsit felszívja a zsírt,1.voltam.
2013. márc. 9. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:

én is annyira szenvedek, hogy ilyen a hajam :(

barátnőim is mindig mondják, hogy akkor ne mossam meg egy ideig, csak az a baj, hogy szerintem annyira rém igénytelennek néz ki ha valakinek zsíros a haja..

2013. márc. 23. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is voltak ilyen problémáim.a száraz sampon nem megoldás és nagyrészt igaz a lányokra hogy minél többször mosnak hajat, annál gyorsabban zsírosodik. próbáld meg a rendszerességet ritkítani.ha tudod hogy egésznap egyedül leszel otthon,akármennyire is jól esne megmosni, ne tedd meg. másrészt meg nem érdemes full márkás samponokkal hajat mosni,(pl head&sholders,elseve..)mert azoktól lesz leginkább zsíros a hajad. praktikusabb egy garnier,vagy szimpla gyógynövényes sampont felvinni a hajra. és a balzsamokat,ha használd,csak a hajvégekre tegyél:) 17/L
2013. márc. 23. 16:15
 8/9 A kérdező kommentje:
dejó köszönöm:))
2013. márc. 26. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia.Próbáld ki a Lidl-ös sampont,az sokkal jobb szerintem,mint a márkásak.:)
2013. máj. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!