Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám egyenletes...

Hogyan tudnám egyenletes színűvé tenni az arcom?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy az arcom néhol hámlik meg az orrom és környéke is tele van mitesszerekkel ami miatt piros az a rész. Az arcom többi része pedig fakó.

Hogyan tudnám szép egyenletes színűvé tenni alapozó, korrektor, púder, színezett hidratáló és szolárium nélkül? 15/l

2013. márc. 29. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Azok nélkül sehogy. Egy színezett hidratáló még nem a világ vége, az miért lett kizárva?
2013. márc. 29. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a bőröm, mint neked. Pattanásaim nincsenek, csak egyenetlen a színe a bőrömnek, és van egy-két rész, ahol kimondottan száraz, máshol pedig normál. Én BB krémet használok, és ez teljesen jó, szerintem. Nincs pattanás, amit el kellene fednem, csak bekenem az arcomat ezzel, és nagyon szép, egyenletes színt ad. Mivel hidratálókrém is, ezért a száraz részeken is segített. Egy próbát megér, én is így voltam vele, és nekem bevált. Ha pedig mégsem válik be, felkereshetsz egy kozmetikust, aki tud neked tanácsot adni.
2013. márc. 29. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindent kizártál ami segíthetne... szóval nincs mit tenni.

Ha hámlik a bőröd akkor néha radírozd le, és minden nap hidratáld.

Ha meggondolnád magad akkor színezett hidratálóból az Essence Pureskint ajánlom, kb 700 ft csak és egyenletes színt ad, a mitesszereken is segít kicsit.

2013. márc. 29. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

kombinált bőröd van azért ilyen. Örülj neki, hogy csak miteszer és nem pattanás! :) miteszerre vannak speckó orrtapaszok,amik egy csomót kiszednek, vagy havonta 1x menj el kozmetikushoz. d De én látható eredményt értem el a clean & clear anti blackhead termékével. ez egy bőrradir. kb a 3.alkalommal látható eredményt értem el :) [link]

tehát : bőrradirozás egy héten többször! de ne vidd túlzásba. ez segiteni fog

2013. márc. 29. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!