Hogy tegyem a hajam szép egyenletes hullámossá?
meg száraz is a hajam. anya vett ilyen pakolást amitől elvileg jobb lesz. és a legfőbb: mit csináljak a hajammal hajmosás után , hogy ilyesmi szép hullámos legyen? [link]
( a masni nem kell bele) gondoltam hogy befonnám csak nem tudom hogyan... csak természetes dolgokat mondjatok pl. nem szeretném csavargatni meg vasalgatni meg ilyesmi. csak ami nem károsítja a hajam. köszönöm :))
a fonás nem jó módszer, legalábbis nekem soha nem vált be.
viszont, ha kettéválasztod a hajad, és mind a két copfot megcsavarod, úgy hogy jó szoros legyen, majd egyenként begumizod (ilyenkor vigyázz, mert könnyen "kipördül") és egy harmadik gumival mind a kettőt begumizod, egybe akkor szép hullámos lesz:)
ha nem értettél valamit nyugodtan írj:)
előttem válaszoló! :)
őő azt nem értem, hogy a 3. hajgumival mind a kettőt egybe? utána még azokat is összecsavarod?
amúgy tök jónak tűnik, ki fogom próbálni :))
és a kérdésre: én csak össze szoktam fogni kontyba, és miután kiengedem, tök jó lesz :)) csak ne legyel teljesen vizes, csak egy kicsit, mert (nekem legalábbis) még reggelre se szárad úgy meg :/
első vagyok, elmagyarázom:D (félszáraz hajon csináljátok)
szóval, két copfba, a nyakadtól elkezded csavargatni a hajad. kifelé, végig. ha ez kész, akkor begumizom, majd megpróbálom valahogy úgy megfogni, hogy ne pöndörödjön ki,de a másikat is meg tudjam így csinálni.(ez nálam az szokott lenni hogy 'bekapom':D) szóval akkor a másikat is ugyan így betekerem, fontos hogy kifelé tekerd, akkor lesz szép. összegumizom az alján, a másikat kiveszem a számból, és így, hogy mind a kettő külön külön is be van gumizva összekötöm egybe is őket. és így egy V alakot formálnak a mellkasomon.
Reggelre gyönyörű :)
remélem tudtam segíteni, és érthető
Próbáld meg azt hogy agyonbaszatod magad az árammal.
Ne aggódj, úgy fog maradni. Jobb mint a hajlakk! (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!