Mikor fognak eltűnni a pattanásaim?
hát... az hogy 8-9 éves korodban kezdtél pattanásos lenni számomra elég fura. általában 12 éves kor körül kezdenek előjönni a pattanások, tehát serdülésnél. orvosnál voltál már ezzel kapcsolatban?
egyébként az egészséges étkezés nagyon sokat javít az egészen! nekem is pattanásos volt a hátam, de nem érdekelt, trikót viseltem nyáron azért mert ha takartam a hátam akkor még több pattanás jött ki, azért mert a póló alatt beizzadtam.. míg ha napfény érte, akkor hamar el is tűnt, szárította, barnultam.
krémeket szerintem ne használj! minden krémet használtam, kidobtam egy csomó pénzt sok "állítólag nagyon jó" vacakra :DD azóta bánom.. ráadásul csak zsírosítják a bőrt, ami nagyon kedvez a pattanásoknak.
nekem is 1 éve kezdett egy kicsit csökkenni és úgy voltam vele, hogy elmegyek kozmetikushoz hátha segít felgyorsítani és segített! alig van már pattanás, ha van, akkor is nagyon kicsi :)szerintem te is menj kozmetikushoz... többet segít mint egy krém, ami nem is hat. akár még hátról is eltudja tüntetni a pattanásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!