Meddig lesznek még pattanásaim? L/18
Én is így vagyok vele, elvileg olyan 18-19 éves korban kezdenek eltűnni. Van akinek hamarabb, van akinek később. Remélhetőleg hamarosan.
A fogamzásgátló meg nem mindenkinél jelenti a pattanások eltűnését, hallottam már olyanról (nem is egyről), akinek csak még több lett tőle.
Menj el bőrgyógyászhoz és írass fel Roacutant. Ez lórugásnyi A vitamint tartalmaz. Nálam ez teljesen eltüntette a pattanásokat, de mivel maradandó magzatkárosító hatása van, ezért aláírattak velem egy papírt, hogy nem vállalok gyereket a kezelés alatt és azt hiszem még fél évig. Nőknél csak tablettás fogamzásgátló mellett írják fel ugyanezen papír aláírása után.
Én mindent kipróbáltam, az összes szert anno, de semmi se hatott. Ezt elkezdtem szedni, kinőtt minden pattanás, ami csak létezett (ez a normális), főleg az arcomra. Ezután mintha leradírozták volna rólam. Azóta is egy-két pattanásom van csak, de az is inkább a borosta miatt.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!