Melyik anyagok ártanak a hajnak?
Konkrétan nem mondanám egyikre sem, hogy na ez nagyon árt. Leginkább a szulfátokat és a szilikonokat szokták kiemelni, de ezek sem kategorikusan rosszak. Pl. találkoztam már olyan szulfátmentes samponokkal, amik sokkal rosszabbak voltak bizonyos szulfátos samponoknál, mert sokkal jobban irritálták a fejbőröm és szárították a hajam. A szilikonoknak igazából több az előnye, mint a hátránya, de most nagy divat lett szilikonmentes termékeket használni. Mindenkinek más válik be.
Én úgy vagyok, hogy megtaláltam a nekem megfelelő sampont és balzsamot, és ezeket használom, tök mindegy mi van bennük. A sampon szulfátmentes, a balzsam szilikonos.
Én ezt a sampont használom: [link]
Nagyon gyengéd a hajhoz, nem szárít, nincs benne szulfát, szilikon, parabén, meg semmi, amit általában károsnak szoktak titulálni. Nem is drága, dm-ben lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!