Szerintetek a Gliss Kur hajolajak, sprayk jót tesznek a hajnak, vagy csak ártanak?
Nekem a Gliss Kur nagyon bejött!:)
Csak ajánlani tudom..
Nekem nagyon töredezett volt(!) a hajam..rengeteget vasaltam(mert alapból göndör)..levágattam a végéből a töredezéseket és nagyon rövid lett a hajam..:(
Aztán elkezdtem használni a Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 19 Regeneráló sampont és a fodrászom javaslatára a fodrászati kellékesnél kapható tejbalzsamot (kókuszos illatú, csak fodrászcikk boltban kapható, én kerestem a DM-be is és hülyének néztek)...és emellett még vizes hajra fújtam Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 19 Express hajregeneráló balzsamot...majd amikor megszáradt fújtam rá szintén Schwarzkopf hővédő sprayt-t és azóta is vasalom a hajamat ,de nem töredezik annyira..(valamilyen szinten töredezik,de előtte havonta vágattam a hajamat, most ráérek 3-4 havonta vágatni)..
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!