Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a Gliss Kur...

Szerintetek a Gliss Kur hajolajak, sprayk jót tesznek a hajnak, vagy csak ártanak?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
A hajnak artani egy olaj nem tud :D Ha sokat vasalod hovedo spray nelkul na az tud! Persze a rossz minosegu termeket nem kell hasznalni de azert gyerekek most a Gliss Kurrol van szo..! :) 16/L
2013. febr. 10. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
A hajolaj elnevezés ne tévesszen meg senkit, ezek is ugyanolyan szilikonos ápolók, mint a többi márkáé. Használtam a kis rózsaszín anti-frizz szérumot, meg most van az a nagyobb flakonos olajos (mindegyiket féláron vettem egyébként). Igazából mindegyik jó, de szerintem nagyon drágák, és nem tudnak többet egy Balea hajvégápolónál, ami 1/3 annyiba se kerül. A sprayk nekem annyira nem váltak be, próbáltam valamelyik narancssárgás színűt, meg a Satin Relax-et, de mindegyik olyan volt, hogy először befújtam vele a hajam, akkor tök jó volt, aztán másnapra száraz lett, megint fújtam rá egy keveset, akkor meg elnehezült és zsírosnak nézett ki, de ugyanúgy száraz volt. A kétfázisúból most megvan a rózsaszín, de baromi rossz, inkább szárítja a hajam, minthogy akármit ápolna rajta. Pantene-t használok, olcsóbb is és 1000x jobb. Egyébként én a Gliss kur samponoktól, balzsamoktól és pakolásoktól sem voltam elájulva, pedig nem egyet próbáltam közülük. Pakolásokból az Asia Straightet nagyon szerettem, de azt már nem lehet kapni sajnos. Összességében az a véleményem a Gliss kur termékekről, hogy nem rosszak, erős közepes minőségnek mondanám a többi drogériáshoz képest, de nagyon túl vannak árazva.
2013. febr. 11. 10:34
 3/4 anonim válasza:

Nekem a Gliss Kur nagyon bejött!:)

Csak ajánlani tudom..

Nekem nagyon töredezett volt(!) a hajam..rengeteget vasaltam(mert alapból göndör)..levágattam a végéből a töredezéseket és nagyon rövid lett a hajam..:(

Aztán elkezdtem használni a Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 19 Regeneráló sampont és a fodrászom javaslatára a fodrászati kellékesnél kapható tejbalzsamot (kókuszos illatú, csak fodrászcikk boltban kapható, én kerestem a DM-be is és hülyének néztek)...és emellett még vizes hajra fújtam Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 19 Express hajregeneráló balzsamot...majd amikor megszáradt fújtam rá szintén Schwarzkopf hővédő sprayt-t és azóta is vasalom a hajamat ,de nem töredezik annyira..(valamilyen szinten töredezik,de előtte havonta vágattam a hajamat, most ráérek 3-4 havonta vágatni)..

Remélem segítettem!

2013. márc. 9. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
40%
Lehet, hogy szépnek látszik ezektől a hajatok, de ugyanúgy roncsolódik, amint abbahaggyátok ezeknek a szilikonos "csodáknak" a használatát rettentő csúnya lesz a hajatok, mert ezek csak addig érnek valamit, amíg fel is kenitek minden alkalommal.
2013. márc. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!