Mi a véleményetek a hajbeültetésről? Nem felesleges nagyzolás?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 23:00
11/15 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél senkinek nem lehet igaza, mert mindenkinek más tetszik. Ez ízlés dolga. Lehet, hogy kevesebb macera. Nekem is könnyebb lenne egy vállig érő vagy rövidebb hajjal, de nő létemre magamon sokkal jobban szeretem a derékig érő hajam. Ugyanez van az 5 centis vagy hosszabb hajú férfiaknál is. Nekik úgy tetszik. Nem tudom miért nem lehet elfogadni.
12/15 A kérdező kommentje:
én úgy vettem észre,hogy a szép nők,rövid hajú,ill. kopaszokkal vannak
és az sem igaz,hogy öregít a kopasz fej,hanem pont hogy az idétlenül megnövesztett haj öregít...lásd 70-es évek Bundeslga-frizurái
2013. márc. 27. 17:20
13/15 A kérdező kommentje:
azért elég gyanús,hogy szinte csakazértis ellenvélemények vannak
ha úgy teszem fel a kérdést,hogy mennyire jó a hajbeültetés,akkor meg jönnének a leoltó válaszok
hogy bezzeg nekem a nullással letolva jobb...
ez csak teszt volt,de ismét bebizonyosodott Hofi mondása:
EBBEN AZ ORSZÁGBAN AZ EGY FŐRE JUTÓ HÜLYÉK SZÁMA KETTŐ!
2013. márc. 27. 17:22
14/15 A kérdező kommentje:
de nem is baj,mert a hülyékből gazdagodtam meg ügyvédként :DDDDD
2013. márc. 27. 17:23
15/15 anonim válasza:
Nem értem miért lenne hülye valaki csak, mert nincs veled egy véleményen. Maradj kopasz, örülj magadnak. Meg a nőknek, akik buknak rád. Barátnőm pl rajong Vin Diesel-ért, mert kopasz és a többi... Én meg kb. felfordulok tőle. Még mindig csak ismételni tudom magam: Nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!