Ez a Garnier BB krém milyen bőrre ajánlott, amin még segít? Tehát mik azok a bőrtípusok, amire felesleges pénz kidobás?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 12:17
1/4 anonim válasza:
ez azoknak jó mint bármelyik színezett hidratáló is ami nem lett így bereklámozva, hogy az egyenletlen bőrszínt kiigazítsa és a kisebb bőrhibákat kijavítsa. Pl van egy makulátlan pofijú csaj és nem akar alapozót használni mert minek, akkor vesz egy ilyet és szép egyenletes bőrszínt kap. De arra hogy mondjuk pattikat,hegeket, ráncokat el akarjon valaki fedni komolyabb fegyver kell ennél! Hál isten hogy csak termékmintába vettem nekem vannak bőrhibáim és nem fedett és délutánra lejött az egész. De pl édesanyámon nagyon szép!
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor én azt hiszem beletartozok abba a körbe, hogy nekem megfelelne.:)) köszi
2012. ápr. 7. 14:24
3/4 anonim válasza:
Zsíros bőrre nem jó, mert fénylik és zsírosbödönnek néz ki az ember. Száraz bőrre szintén nem, mert eszméletlenül szárít. Én kombinált bőrre használtam, de ezt is kiszárította. Szerintem katasztrófa, nem találták el. Igazából az lenne a cél, hogy csak felkened és már mehetsz is, fél perc alatt kész a smink. Na de ha hidratálót kell alákenni, aztán le kell púderezni, mert fénylik, akkor már mindegy, hogy színezett krémet használ az ember, vagy gyengén fedő alapozót, vagy semmit. Nem ér meg 2000 forintot, még ezret sem érne.
4/4 anonim válasza:
én nagyon szeretem ezt a krémet (vegyes bőröm van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!