A fodrászok mit használnak?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy miután megmosom a hajam, a balzsamtól selymes meg minden, de fel van töltve, így száll össze vissza és úgy szét áll, mint egy oroszlán sörény. A fodrászok milyen lakkot vagy sprayt használnak, hogy mindig lelapult de szép selymes lesz a haj végül? A válaszokat előre is köszönöm!2013. márc. 26. 18:10
1/4 anonim válasza:
Az én fejemre mikor kész a hajam valami krémet szokott a kezén összedörzsölni majd óvatosan rá a hajamra..én is kíváncsi lennék hogy mi az, kérdezz rá a fodrászodnál:)
2/4 anonim válasza:
Kérdező, és első.. Az Hajolaj! Igaz nem vagyok fodrász, de nekem fodrász barátnőm mondta, Az Avoné is nagyon jó, nekem Syoss van! Nem is drága, kb 1500 forint körül van, nagyon jó illatú, és nagyon szépen ápolja a hajat4 És nagyon sokáig bírja a tégely!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, és ez például dm-be szerezhető be?
2013. márc. 26. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!