Milyen termékeket használnak általában a fodrászok? (lent)
amikor elmegyek fodrászhoz és megmossa a hajam, olyan mintha nem is az enyém lenne:) miután megmossa sokkal fényesebb és jobb a tartása mint egyébként. pedig még hozzá se nyul, nem kezdte el szárítani de már akkor látszik rajta.
milyen márkát használnak általában a fodrászok ami ilyen jo hatással van a hajra? és milyen hajfényesítő szert?
Általában az olcsóbb proffeszionális termékeket használnak, néha még én is meglepődök.. :)
pl. ilyen a Kallos.
De ha rákérdezel sok nagyon jó tanáccsal is ellátnak, hogy miket érdemes megvenned.
az én fodrászom mindig mondta hogy miket használjak Hajvasáláshoz, sose fogadtam meg, nem szereztem be őket, úgy voltam vele hogy tuti nagyon drága... aztán jött a "mostmár tényleg hosszú egészséges hajat akarok" korszakom, hajnövesztésmániám, beszerezgettem, olajakat, pakolásokat, akkor visszagondolva, a fodrászom is ezeket a termékeket mondogatta állandóan. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!