Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen lapos?
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem igaz hullámos hajam van de olyan lapos mint ...:D
Amit én szoktam csinálni:
-este alvás előtt picit bevizezem a hajamat , majd az alsó tincseket befonom és reggel kibontom és így az alsó tincsek kicsit megemelik a felsőket és dúsabbak tűnik (remélem érthető! :))
- kicsi tupírt rakok néhány tincshez
-besütöm , befonom ... a lényeg hogy göndör legyen
- esetleg beszárítod úgy hogy legyen formája
-Ha végképp nem segít semmi:maradtak a kozmetikumokra. Sokféle hajdúsító készítmény létezik - samponok, balzsamok, habok és krémek -, de ezek között a legjobb, ami szinte biztosan beválik majd, a hajtömegnövelő hab. Ilyen a legtöbb drogériában vagy kozmetikai boltokban beszerezhetsz.
Remélem segítettem!! :D
Az elsőt ki ne próbáld! Remélem nem gondoltad komolyan, hogy ki fogod.
Úgy szárítsd a hajad, hogy közben lehajolsz, és felülről szárítod. Kicsit kényelmetlen, viszont sokkal dúsabb lesz tőle a haj. Használj olyan sampont ami zsíros hajra jó, vagy gyógynövényes. És ha használsz bármilyen hajvégápolót, akkor az a hibás! Mert a hajolajak, nem kiöblítendő balzsamok, hajhabok mind zsírosítják és elnehezítik a hajat.
Ha nagyon lapos akkor próbáld meg feltupírozni.
Amúgy más megoldás: a hajmosás végén önsd le citromlével majd öblísd ki.Ettől erősebb lesz a hajad!
Köszönöm a válaszokat és az első válaszolónak üzenem hogy nem igazán szerettem volna áramütést kapni,mert akkor meg lelapítani nem tudom ha elektromos lenne és mindenfelé szállna.
A tupírozás jó ötlet,de nem nagyon van rá időm reggelenként.
Úgy szárítom a hajam ahogy a 3. válaszoló írta.
A hajtőemelő is jó ötlet.
Jöhetnek még válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!