Mitől nőne gyorsabban meg a hajam?
Figyelt kérdés
Valami olyan szert keresek, amitől dúsabb nem lesz, csak hosszabb a haj. Hallottam a ricinusolajról, hogy az sok mindenkinek bevált, mennyibe kerül és hol tudom beszerezni? Hogyan használjam? Más tippek is jöhetnek, csak é erről hallottam. Előre is köszönöm!!2013. márc. 22. 12:20
1/2 anonim válasza:
Mire való a kereső?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=ricinus&kate..
2/2 anonim válasza:
a ricinus olaj tényleg jó, bár hosszú idő amíg használ, de tény h jó cucc. Patikába tudod megvenni, egy kis üvegecske kb 300 ft az kb 2-3szor elég egy hosszú hajra. Tegyél hozzá egy kis oliva olajat is meg mlzet is rakhatsz hozzá, be a mikroba egy fél percre aztán melegen vidd fel a hajadra, rá is száríthatsz hajszárítóval és utána gyorsan húzz egy műanyag sapit a fejedre, v törölközőt h melegen tartsd a hajat. Ezt kb 2-3 órát minimum rajta kell hagyni a hajadon h hasson valamit, de egész éjszakára is fent hagyhatod ha tudsz benne aludni. A másik a B-vitamin, ami segít a haj növekedésében, sőőt eléggé meggyorsítja azt. Nem tudom pontosan h a b vitamin melyikét kell szedni, de óvatosan, mert nagyon sokan panaszkodtak hogy gyorsan hízásba kezdtek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!