Gyorsabban nő a hajam ha a samponomba fahéjat keverek?
Figyelt kérdés
Azt halottam serkenti a keringést és gyorsabban nő... vélemények?2013. márc. 10. 13:29
1/3 anonim válasza:
A keringésnek semmi köze a hajnövekedés sebességéhez.
2/3 anonim válasza:
És arra gondoltál, hogy hogy mosod ki a hajadból? Mert az bizony nem jön ki úgy, mint a sampon. Sanszos, hogy benne marad a hajadba.
Ha már mindenáron tenni akarsz valamit a hajad növekedéséért próbáld ki a bánfi hajszeszt, ricinusolajat vagy a balea koffeines termékcsaládot.
3/3 anonim válasza:
Szerintem inkább rozmaring olajat csepegtess a samponodba, én azt olvastam és tapasztaltam, hogy az jó hajnövesztésre. Pár csepp elég, és nem nehéz kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!