Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy gyorsabban...

Mit tegyek, hogy gyorsabban nőjön a hajam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Én éveken keresztül feketére festettem a hajam, aztán meguntam, és otthon szőkítővel próbáltam leszedni,hogy vörösre festhessem!!

Ez jó pár éve volt!! elkezdett hullani a hajam,aztán lassan nőni!!! Kb egy éve,ismét hullott a hajam. próbáltam már a ricinus olajtól, sokféle sampont, vitamint szedni, hogy a hajhullás el álljon,és ismét nőjön a hajam. A hajhullás úgy mondva elállt!! De viszont, olyan mintha nem nőne a hajam!!!!! Ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit ajánlanátok,vagy esetleg mit tegyek, hogy ismét normálisan nőjön a hajam???

2013. márc. 1. 10:16
 1/10 anonim válasza:

magyarul az egész hajad tönkretetted a festéssel és a szőkitéssel.. Ne várj csodát semmilyen csodaszertől.. Csak egyet tudok mondani Ne kárositsd még jobban a hajad pl: ne fesd, ne vasald ki, stb.

Semmivel nem tudod helyrehozni.. Csak várj és várj hogy lenőljenek az elhalt hajszálak és utána távolitsd is el azokat.. Elkell mondanom nem lesz kevés idő mire egészséges lesz!

2013. márc. 1. 10:25
 2/10 anonim válasza:
A vitamin -patikában megmondod h mire kell s olyan formátumba adják..vagy ami nekem is használt az az Oriflame töl , HairX Advence Technichs szürke sampon segitetett igaz egy honap után lattam változást,de nekem nött tölle a hajam :-)
2013. márc. 1. 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
ricinus olaj!! van akinél használ, van akinél nem. nálam be vált, mondjuk már abbahagytam mert macerás stb. :) és ha egészséges hajat szeretnél ne használj semmilyen szilikonos terméket, mivel a szilikon bevonja egy műanyag réteggel így semmilyen tápanyaghoz nem jut a haj és a hajhagymák. (mivel a fejbőrödre is kerül) használj kókuszolajat, mondjuk azt még nem próbáltam, de hallottam hogy csodát művel. vagy esetleg olívaolaj. masszírozd a fejbőrödet, igyál sok vizet.
2013. márc. 1. 11:38
 4/10 anonim válasza:

Nekem hónapokig hullott a hajam, kipróbáltam a hairclinic-et, vitaminokat, olajokat, hajszeszeket. Semmi nem segített, de még csak nem is enyhült a hajhullásom. Aztán rátaláltam erre a csodaszerre:

[link]

Az első ampulla elhasználása után teljesen abbamaradt a hajhullásom. Kb másfél hónap múlva pedig már észre vettem az 1-2 cm-es hajszálaimat. Lehet, hogy csak az én problémámra volt ennyire hatékony, de szerintem egy próbát megér, márcsak azért is, mert ez nem egy nagy összegű kiadás a többi "csodaszerhez" képest.

2013. márc. 1. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Hajhullásra legjobb a Herba vita hajszesz... 2 hét alatt szépen helyrehozza a hajhagymákat, megerősödnek. De ahhoz hogy rendesen nőjön a hajad az kell hogy ne árts neki, ne fesd, ne vasald, ne használj hajlakkot, hajzselét meg ilyesmiket rá. A végét ápold hogy ne törjön le.
2013. márc. 1. 13:56
 6/10 A kérdező kommentje:
már egy ideje, hajszínezőt használok!!!!! vágatni nem akarok, mert így is rövid.
2013. márc. 2. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:
rozmaringos öblítés, kókuszolaj (vagy kókusztej!), mandulaolaj, jojobaolaj és társaik
2013. márc. 3. 15:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! És ezeket a jojobaolaj, meg kókuszolaj, ezt hol szerezhetem be???
2013. márc. 4. 13:27
 9/10 A kérdező kommentje:
ma vettem: Herbavital Kókuszolajat. szerintetek ez is jó,hajra?
2013. márc. 6. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:

èn azt hallottam, hogy a ricinusolajtól hullik a haj, mivel a fejbőrbe masszírozva ès ott hagyva egy rövid ideig elzárja a hajhagymáktól a levegőt így azok elengedik a hajszálakat.

ezt én nem tapasztaltam (nem használok ricinusolajat), de a helyedben óvatos lennék vele, mert elég valósághűnek tűnik a dolog...

remèlem, segítettem :)

2014. okt. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!