Linkelnétek nekem különleges árnyalatú barna frizurákat?
na ne mond..
oké akkor közébbarna a hajam és arany árnyalatú világosabb barnát szeretnék.
Nekem ez nagyon tetszik:
ha csak egy kis árnyalatot szeretnél a barna hajadba, ahogy mondtad arany árnyalatot, akkor szerintem csak színezővel fesd be. A te hajad kb, 4-es 5-ös barna (a fodrászkellékeseknél kapható "fodrász" festékeknek a száma alapján). Ha bemész egy kellékesbe akkor ott tudnak segíteni, mutatnak is szín mintát, szerintem egy 5.3-as színezőt vegyél, de tudni kell, hogy a színező nem tud hajat világosítani, csak ad neki egy árnyalatot. ( a 3as szám az arany árnyalatot jelenti). Ha viszont picit akarsz világosítani is rajta de natur a hajad, nincs festve akkor egy 6.3-as festék szép arany barnát fog adni. Annó én nekem is kb ilyen hajam volt mint neked, és befestettük 6.3-as arany sötét szőkével (aminek persze köze nincs a szőkéhez:) ) és nagyon szép lett tőle a hajam, pont 1, 1,5 árnyalatot tudott világosítani a hajamon. Azóta mondjuk már rákaptam a dologra és egyre világosabb :)
Ha szeretnél bele egy pici vöröses, mahagónit is, akkor meg 6.35-ös festéket vegyél, de azt nézd h az 5ös szám legyen a legutolsó ne 6.53 legyen mert az nagyon vörös lesz már. Remélem tudtam segíteni :)
kb ilyesmi lesz a 6.3-astól a hajad vagy egy picit sötétebb
Köszönöm szépen
mindekettő nagyon szép,Beyonce jobban tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!