Lányok mit tanácsoltok? Hogyan alapozam az arcom mert pattanásos és zsíros. Ha lealapozom akkor kb.1 óra múlva már az alapozó is zsíros lesz. Remélem értitek h mire gondolok.
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 20:22
1/5 anonim válasza:
Tonikkal áttörlöd sminkelés előtt?
2/5 anonim válasza:
szerintem ne alapozd, mert még pattanásosabb leszel. Használj arcszeszeket, járj kozmetikushoz és ne egyél fűszeres ételeket se csokoládét se vaníliát se fahéjat. Az arcodat naponta többször mosd meg. Ha ezekektől sem múlnak el akkor szedj A vitamint(persze nagyon keveset). Ha netán maradt hege egy két pattanásnak azt alapozd le :) ha most alapoznád le így hogy pattanásos zsíros a bőröd akkor elzáródnak a pórusaid és nagyon csúnya lesz az arcod :(
3/5 anonim válasza:
Használj púdert az alapozó fölé, akkor nem fog fényleni az arcod.
4/5 anonim válasza:
Zsiros pattanásos bőrre nem szabad alapozot kenni mert teljesen tönkreteszi a bőrödet. Helyette szinezett hidratálot és korrektort használj. Az alapozok eltömitik a porusokat szoval jobban zsirosodik, több pattanást okoz.
5/5 anonim válasza:
Én vichy dermablendet használok,gyógyszertári dolog az ár 5-6000ft között mozog,de megéri.Rajta van hogy garantáltan nem okoz sem miteszert vagy pattanást..olvass utána! bőrszinhez igazodik,akár korrektorkén is lehet használni.Nekem is extrém bőrhibáim voltak,de ez segitett.Ha mindenképpen sminkelni akarsz,ezt ki kell próbálnod.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!