Szimi14 kérdése:
Azt hallotam hogy az alapozó elszáritja a patanásokat ez ténleg igaz?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 13:48
1/4 anonim válasza:
Vannak kifejezettem zsíros bőrre való pattanások, azok eléggé szárítanak. Én is most ilyet használok, pattanásom van még most is, de tényleg szárít ez a fajta.
2/4 anonim válasza:
Általában rontanak a helyzeten,tovább fertőzik a bőrt.
3/4 anonim válasza:
Alapozótól függ. Van, amelyiktől tényleg gyorsabban leszáradnak, másoktól meg csak még több előjön. Attól függ milyen a bőröd, hogy reagál rá. A stiftes korrektorok szoktak jók lenni a pattanásokra. Én pl. Essence-et használok, és ettől szépen le szoktak száradni.
4/4 A kérdező kommentje:
Én ha patanások kezdenek jönni az arcomon bekenem alapozóval és az elszáritja nekem
2013. márc. 21. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!