Van vmi alapozó, ami bevált nektek pattanásos bőrön?
Figyelt kérdés
Olyan alapozó,ami elfedi a pattikat,vagy hegeket.
Illetve tudtok vmi krémet vagy kozmetikai szert,ami a pattanás által hagyott hegeket eltünteti,enyihíti azokat?
2013. márc. 12. 14:35
1/5 A kérdező kommentje:
köszi az üzit!:)kiprobálom mindenképp
2013. márc. 12. 16:10
2/5 anonim válasza:
Manhattan Powder Mat, jól fed, nekem bőrgyógyász ajánlotta.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönmöm,ezt is tuti kiprobálom!
2013. márc. 12. 18:13
4/5 anonim válasza:
Ne hallgas a második válaszolóra, még véletlen se nyomd ki. Az a legrosszabb, amit tehetsz. Ha zsíros a bőröd, akkor habállagú alapozót használj, de csak akkor, ha nagyon muszáj. Ha hazaérsz, mosd le a sminked.
5/5 A kérdező kommentje:
milyen második válaszoló?:D
tudom nem szabad kinyomni,járok kozmetikushoz,de attól még hegeim vannak,meg patt. is. szal köszi neked is.én is arra törekszem,hogy ha van rajtam smink akkor ne egész nap,hanem amint tudom lemosom.
2013. márc. 12. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!