Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek milyen a hajatok,...

Nektek milyen a hajatok, miután megmossátok?

Figyelt kérdés

Nekem régebben egyenesre megszáradt, de aztán most rövidebb (mellig érő), mikor megmosom, akkor úgy felpuffad vagy nem tudom. Mostanában nem vasalom, meg nem szárítom hogy helyrejöjjön, de így nem annyira tetszik. Hajmosás után befonom éjszakára, és úgy szép lesz reggelre, de már nem szárad meg szögegyenesre, mint régen. Mi történhetett vele?

És ti vasaljátok, vagy természetesen hagyjátok?

2013. márc. 19. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Én régen vasalgattam a hajamat, de nagyon tönkretette így abbahagytam persze én göndörítettem a hajamat. Mert az enyém elég szögegyenes. Amióta nem vasalom, meghagyom úgy ahogy van.Vagy kifelé szárítom.... Szerintem neked egy kicsit töredezett lehet a hajad. Lehet azért nem olyan szögegyenes.

Vannak olyan hajszárítók amik nem meleg levegőt fúj ami tényleg roncsolja azért a hajat, hanem langyos, vagy éppen hideg levegőt. Próbáld ki azt. Én vettem egy ilyen hajszárítót, és jobb is. Sokkal jobban megmarad a fénye is .

Mondjuk a hajfonásról azt olvastam, hogy töredezetté teszi a hajat.

2013. márc. 19. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Alapból hullámos a hajam, de mivel nem szeretem, hogy ilyen, ezért vasalom ill. göndörítem.

Nem tesz jót a hajnak ha vizesen befonod, mert vizesen nagyon sérülékeny a haj.

2013. márc. 19. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Régebben folyton vasaltam a hajam, de úgy heti 4-5 alkalommal tuti. Aztán jól tönkrement a hajam, úgyhogy leálltam. Szépen fokozatosan kezdtem ritkítani a hajvasalás számát. Most ott tartok, hogy megtanultam nagyjából beszárítani a hajam - persze nem lesz olyan, mintha a fodrászszalonból léptem volna ki, de egész jó. Így nagyjából egyenes, egyetlen problémám van vele, hogy szöszös, ezt bizony nagyon utálom. Ezért úgy szoktam csinálni, hogy csak a hajhosszamat a hajmosás utáni reggel átvasalom. Mivel nem állítható a hajvasalóm hőmérséklete, úgy csalok vele, hogy bedugom, és amikor langyos (tehát még nem éri el a maximális 210°C-ot) kihúzom és úgy langyosan használom. Tudom, hogy ez így hülyén hangzik, de így több, mint fél év alatt alig tört valamennyit a hajam, korábban, már 2 hónap után nagyon töredezett volt a hajam.
2013. márc. 19. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor megmosom?Ha azt látnád tiszta kóc,illetve a fejem tetején a kóc részén olyan száraz mintha nem is érte volna víz.Pedig ápolom a hajam,főleg most,mivel fél éve majdnem kihullott az egész a fejem tetején(fél éve tart,betegség miatt),bár még most is hullik,azóta nem is festem stb,így is lesz még vagy -4 hónap javulás amire látszik az eredmény.
2013. márc. 20. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!