Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kiknek áll baromi jól a...

Kiknek áll baromi jól a fekete haj?

Figyelt kérdés

bőrszín, arcforma érdekelne.

pl. ebben a zenében Lana del Rey-nek nagyon jól áll: https://www.youtube.com/watch?v=Py_-3di1yx0

2013. márc. 17. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:

neki nem áll jól. Nekik igen:

[link]

[link]

[link]

[link]

stb stb

2013. márc. 17. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

A kardashian luvnya sötétbarna. Amy lee bár gyönyörűszép nőnek tartom, de szerintem neki sem az igazi a fekete. Bár tény hogy még neki aránylag jól áll sok más fertelemhez képest de neki is lenne ami jobb lenne de hát ő gyönyörű.

A harmadik csaj nem tudom ki de az egyértelműen barna haj. A veronicasos csajnak mellényúlás az a kékesfekete és a jégszőke is a másiknak.

Nagyon kevés embernek áll jól, BAROMI jól meg aztán főleg. Szerintem az ilyen indiános kinézetű, barna bőrű, fekete szemöldökű lányoknak, szemszín mindegy, barnához is illik, világosat meg kiemeli, de a bőre legyen sötét, szemöldöke (!!!!!!!!!!!!!!) is. De ezeknek a lányoknak is általában a sötétbarna jobb vagy valami oylan ami ad valami kis kontrasztot. A lényeg igazából a sűrű sötét szemöldökön van. A legszarabb ha valaki ritka és világos szemöldökkel festet fekete hajat ... akkor aztán lehet barna mint egy grillcsirke akkor is szarul fog kinézni. Világos bőrűeknél azt tudom mondani akkor áll jól ha a szemöldök sűrű sötét, és a szemek legyenek világosak ... fehér bőrrel és fekete szemekkel nem szép a fekete haj. Akkor már zöld vagy kék szemek legyenek mellé.

2013. márc. 18. 00:54
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. márc. 18. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Annak akinek világos bőre és világoskék vagy zöld szeme van.
2013. márc. 18. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!