Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiknek áll jól a fekete?

Kiknek áll jól a fekete?

Figyelt kérdés

Nekem középbarna hajam van, világos, kissé rózsás bőröm és zöld szemeim.

Valahogy úgy látom, hogy nekem a fekete nem áll jól, sápaszt, "halálivá", komorrá teszi a külsőmet, azért is főleg, mert kicsit karikásak a szemeim.

Milyen típusnak áll jól a fekete?

Szerintetek a leírtak alapján hozzám milyen színek illenének leginkább?

2012. aug. 18. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem láttam még olyat akinek a fekete ne állt volna jól. Az pont egy olyan szín amivel nem lehet melléfogni.
2012. aug. 18. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
De vicces, a leírtak alapján pont ugyan úgy nézek ki mint te. o.O Rajtad már vagy 4 éve nem volt más szín a feketén kívül, ebben vagyok a leggyönyörűbb, mert az arcomra, a szemeimre terelni a figyelmet. Engem nem sápaszt.
2012. aug. 18. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A fekete mindenkinek jól áll de lehet nem a vámpírbutikból kéne vásárolni...fel lehet azt dobni valamivel...
2012. aug. 18. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
hát hasonlítok rád, csak nekem eredeti hajam fekete és a karikákat el lehet testápolóval tüntetni, 3 naponta szoktam lefekvés előtt fél órával kenek a szemem alá, pár percig kenem szét, majd elalszok, reggel jól megmosom az arcom, és szerintem látszik, hogy halványulnak :))
2012. aug. 18. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!