Kiknek áll jól a fekete haj?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 17:41
1/11 anonim válasza:
például cigányoknak.. illetve nemis az hogy jóláll nekik, de a vöröshajú, meg a szőkére festett cigány méggusztustalanabb, tehát nekik jó a fekete:)
2/11 anonim válasza:
A fehérbőrű nőknek nagyon jól tud állni, ill. a cigóknak:D
3/11 anonim válasza:
az agyonszolizottaknak is :D
am.sokmindenkinek ^^
4/11 anonim válasza:
Érdekes, mert a fekete az ultra fehér bőrűeknek is jól áll, persze nem mindenkinek. Meg a kreol bőrű embereknek is, szóval... :D
5/11 anonim válasza:
A nagyon fehér bőrőeknek max akkor áll jól, ha sötét szemük van. Amúgy olyan Marilyn Manson-os. Azoknak áll jól, akiknek a természetes bőrszínük kreol. A szolis bőrűeknek nem igazán áll jól.
6/11 anonim válasza:
Utolsóval teljesen egyet értek. Fehér bőrűeknek csak akkor, ha hangsúlyos a szemük, sötétebb, és a pilláik meg a szemöldökük is sötétebb. Természetesen kreol bőrűeknek is jól állhat, de az agyonszolizottaknak...:S
19/L
7/11 anonim válasza:
A porcelánfehér bőrhöz nagyon jól áll (kiv. ha világos a szem és a szemöldök...), illetve a természetes barna bőrhöz. A szolizott bőrhöz eszeméletlen igénytelen, akkor kb egy szinten van azzal, amikor a cigányok festik répaszínűre a hajukat.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ:) Azért érdekelt a véleményetek, mert most szeretnék fekete hajat, barnás bőröm van, de nem vagyok cigány:D:D
2009. dec. 7. 08:20
9/11 anonim válasza:
ellenkeznék az egyik előttem szólóval..a feketehaj nemcsak sötétszeműeknek áll jól:)téltipusú lányvagyok ,világos,porcelánszínű arccal,jéghideg világoskék szemmel és minden hajszínt kipróbáltam már..és az eredeti feketénél maradtam:)legjobb:)szerintem a feketehaj olyanoknak áll jól akik karakteresíteni akarják az arcukat és fiatalosak.mert sokszor öregít.
10/11 anonim válasza:
Fekete haj épphogy a sötétebb árnyalatú börhöz áll igazán jól,most hagyjuk a cigányokat meg e négereket és latinokat,meg az egyéb egzotukus féléket, fehér nőről írom,szerinem mindegyiknek jól áll a fekete,ez olyan univerzális szín,akárcsak a barna.Sötét színű haj mindenkinek jól áll szerintem. De a vörös meg főleg a szőke,az csak keveseknek néz ki igazán megnyerően véleményem szerint. Bár igaz én pozitiv irányban elfogult vagyok a sötétebb hajszinűekkel, aranyosabbak, nem olyan ridegek. Fekete hajuak mint a feketepárducok pont olyanok. De a rikitóan fehér bőrrel már elég morticiásan néznek ki, az nem mindenkinek nyerő,csak a babább arcúaknak. F.25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!