Ti milyen sampont használtok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 09:35
1/11 anonim válasza:
Kizárólag bio, az összetevőket nézem. Logona, Sante..stb.
2/11 anonim válasza:
Head and shoulders zöldalma! Tudom hogy a H&S samponoknak nem a legjobbak az összetevői, de mostanában nagyon korpás a hajam és nekem valamiért csak ez hat :/ Majd ha már nem leszek annyira korpás, leváltok valami kevésbé károsra :D
3/11 A kérdező kommentje:
Én jó pár évig H&S-t használtam és sztem akkor volt a legszebb a hajam és eskü úgy éreztem, h attól jobban nő,de azt lehet csak beképzeltem :D Csak egy 3 éve kb nagy sampon tesztbe vagyok és szeretek újat kipróbálni mindig. Az almásat én is kiakarom, de nem vettem meg utoljára, mert 3 egész flakon más fajta áll a szekrényembe :D De az illata az almásnak isteni. Nyárra tuti beszerzem :)
2013. márc. 17. 09:45
5/11 anonim válasza:
A samponnál az összetevők a lényegek,nem az illat :) Én MATRIX BIOLAGE sampont használok. Abból a volument :) Szuper és nem drága!
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó erről nem is hallottam még. Hol lehet beszerezni ezt a márkát?
2013. márc. 17. 11:06
7/11 anonim válasza:
én alverde sampont vagy samponszappant :)
8/11 anonim válasza:
Babylove és sárga Dulgon kids. Szulfát- és szilikonmentesek, olcsók, nekem a tökéletes samponok.
9/11 anonim válasza:
én Yves Rocher sampont/balzsamot (zabtejes) és Nadler samponszappant használok
10/11 anonim válasza:
elséve, de ha elfogy ez a flakon, akkor lehet, hogy H&S-re vagy Dove-ra váltok, csak el kell olvasnom krémmánián, hogy melyiknél van több negatív tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!