Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok mennyi idő mire...

Fodrászok mennyi idő mire lenő a hajamról a festék?

Figyelt kérdés
Most barna és leszeretném növeszteni, de nem tudom hogy kitudom-e várni kb mennyi idő?
2013. márc. 15. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
havonta 1, másfél centit nő. számold ki.
2013. márc. 15. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mennyit nő a te hajad havonta.
2013. márc. 15. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

. . .

Nem tudjuk milyen hosszú a hajad. Milyen gyakran és mennyit vágatsz belőle, valamint azt se, hogy mennyit nő a hajad általában mondjuk egy hónap alatt.

Ha rövid a hajad, és tartod is a fazont, pár hónap. Ha hosszú a hajad, évek alatt. Ha nem vágatod, akkor soha az életben.

Nem kell ehhez zseninek lenni, sztem átlagos IQ-val is ki tudod számolni.

Ha annyira nem tetszik a szín, festesd át, meg lenövesztéshez ugye minimum, hogy eredeti színhez közelire megcsináltatod, és akkor kb. észre sem lehet venni pl. Ha nagy a kontraszt az eredeti színnel, akkor úgyse fogod kibírni, mert ritka igénytelenül fogsz kinézni a lenövő séróddal.

2013. márc. 16. 10:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Hosszú a hajam és fokozatosan van levágatva kb. 2 havonta járok vágatni belőle 5-ös natúr barna színmélységű a hajam a fodrászom azt mondja olyan mint az eredeti szinte nem is látszik a lenövésem de én azért látom magamnak úgy, hogy szerintem nem lesz igénytelen a kinézetem csak annyira türelmetlen vagyok.
2013. márc. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!