Haj festék kréta. Információk? Tapasztalatok?
A claires-ben azt mondták, be kell, hogy fogja, neten is ezt olvastam. Elfedte a szín a feketét, és tudom, kréta a neve, de valahogy úgy nézett ki, mintha veszel táblai krétát és nekiesel a hajadnak.
Tehát befogta, de ilyen rondán kell, hogy befogja??? És 1-2 óra múlva meg mondom, alig látszott, mint a madárf.s. Amikor kenegettem, akkor eleinte lefújtam hajlakkal, hátha erősebb színe lesz, de le is oldotta a krétát a hajamról. Viszont ahol láttam róla cikket, elég jól néztek ki a frizurák... Próba szerencse.
A hajkréta = pasztell kréta
Csak azért írom mert hajkréta néven sokkal drágábban árulják, de egyébként teljesen ugyanaz a kettő.
Minden színű hajra kell hogy fogjon, bár mondjuk elképzelhető hogyha olyan sampont hajápolókat használsz ami szilikonos meg minden akkor amiatt a hajadra nem fog majd normálisan. Amúgy egy mosásig tart. De kophat ha hozzáér valamihez, pl alváskor párnát is összefoghatja.
lehet, hogy amit ebayrol rendeltek 15dollarert 36 szinnel, az nem sokban kulonbozik a pasztellkretatol, de az olyan is, es aki olyat vesz, az meg is erdemli, hogy porzik, hogy olyan lesz a ruhaja es nem mellette a haja szerkezetet is ugy roncsolja ahogyan azt kell.
Tessek venni Kevin Murphyt, L'Oreal-t...ezektol tuti nem lesz szines sepru a hajatokbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!