Fodrászok, mit tanácsoltok? Igy is kikophat a festék?
Figyelt kérdés
Feketére van festve a hajam, de már unom. Ha elkezdek fekete hajszinezőt használni, akkor alatta gondolom ugyanúgy nő le a fekete. Nem? Mert akkor nem lenne annyira ronda sem, mikor nő le, hogy csak úgy hagyom. Nem? Barátnőm igy csinálta és neki sikerült, igaz beletelt egy kis időbe!! Leszivatni nem akarom2009. szept. 13. 12:49
1/4 anonim válasza:
nekem is ez a tervem már elkezdtem szinezgetni, de én utána vöröset szeretnék az sikerül?
2/4 anonim válasza:
Én eddig csak fekete hajszínezőt használtam, de a nyáron vörös szerettem volna lenni, úgyhogy nem színeztem többet, és vártam, hogy kikopjon. Nagyon minimálisan kopik (24 hajmosásos), hajradírral próbáltam leszedni, az sem nagyon sikerült. Ha így folytatja, egy év múlva talán barna leszek megint, szal csak óvatosan azzal a színezővel! Majdem ugyan olyan, mint a festék
3/4 A kérdező kommentje:
Hajradiiiir ??? Az milyen?
2009. szept. 13. 15:47
4/4 anonim válasza:
Elvileg lehetséges vele az, hogy csak a festéket távolítja el a hajról, és kevésbé káros. Nekem nem nagyon sikerült, bár halványított egy kicsit. Fodrászkellékesben lehet kapni, a neve L'Oréal Efassor, kb 800 ft volt egy zacskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!