Szilikonmentes samponok, stb. Mi ez a mánia újabban?
Én csak samponban választok szilikonmenteset, mert szögegyenes, vékony szálú hajam van és a szilikonos sampontól folyamatosan lelapult és már a 3. napon hordhatatlan volt a hajam, mert annyira zsíros volt. Mióta szilikonmenteset használok, azóta 5 naponta elég mosnom.
A hajpakolásom, hajvégápolóm szilikonos, mert köldökömig ér a hajam és mivel vékony szálú, elég könnyen töredezik és legalább a szilikon is egy védőréteget képez rajta, amivel tovább bírja töredezés nélkül.
Olyan mánia, mint a hajvasalás, a szulfát-ellenes mánia vagy az egykor volt tépett haj.
Mint mindig, itt is csak azt tudom mondani, hogy minden ember igénye más és mindenkinek más termékek válnak be. Nekem pl mióta szilikonmentes termékeket használok, szebb a hajam, mint valaha, ugyanakkor a szulfátoktól nincs semmi bajom. Más meg pont fordítva van. Ha valakinek bevált valami, akkor miért baj, ha az egyébként egy új "mánia"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!