Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Átváltsak szilikonmentes...

Átváltsak szilikonmentes samponra?

Figyelt kérdés
Lassan 2 naponta kell hajat mosnom...Tudom, hogy nem tesz jót...de egyszerűen nem tudok zsíros hajjal menni suliba. Akkor már jobb lenne ha átváltanék szilkonmentes termékekre?(mennyi az ,,átállási idő˝) Melyik márka samponját ajánljátok?
2013. jan. 26. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azért váltottam, mert nekem nagyon lelapították a hajam a szilikonos termékek, ezáltal ugye még zsírosabbnak tűnt, mint egyébként. Nálam kb 3 hónapig tartott mire megszokta a hajam, hogy nem szilikonos termékeket használok. 2x kellett fodrászhoz mennem, mert annyira el volt száradva a hajam vége, olyan csúnya volt a szilikonos réteg alatt :( de azóta csodaszép a hajam, és ami a legjobb, hogy olyan természetes fénye van, vagy hát ezt nem tudom rendesen megfogalmazni, de a szilikonos vackoktól, nekem a vége is úgy tincsesedett, nem volt természetes kinézete. Én ezért váltottam. Van akinek beválnak, van akinek nem.

Eredetileg Alverde termékeket használtam, de abból csak a balzsamokat tartottam meg, a samponok annyira nem győztek meg. Most ilyen Garnier 5 gyógynövényes samponom van. Nem rossz, a dolgát elvégzi, egyedül az illata az, ami egy WC tisztítóra emlékeztet. Így én még keresgélek. Van Babylove-os babasamponom is (DM-ben vettem 400 ft-ért), ez szulfátmentes is. Ő sem rossz, egy kicsit sok kell belőle, viszont ugye kevesebbe is kerül. Úgyhogy most ezt a kettőt használom felváltva, de szeretnék még párat kipróbálni.

2013. jan. 26. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Válts át,nem tesz jót a fejbőrnek a szilikon.
2013. jan. 26. 15:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Örömmel várom még más tapasztalatait! :)
2013. jan. 27. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!