A kókuszolajtól hullhat a hajam? (Fontos, többi lent)
Figyelt kérdés
Midig mikor bekenem a hajam kókuszolajjal(szokásos hajpakolás) mindig egy köteg hajam hullik ki, én nem túlzok. Amúgy egyébként meg nem hullik a hajam. Nem szeretnék több kárt csinálni, mint hasznot, ezért azt szeretném kérdezni, hogy másnak is van akinek hullik a haja a kókuszolajtól/ricinustól?2013. márc. 11. 22:18
1/3 anonim válasza:
Minden olajtól kihullhat a haj, ezért nem szabad hogy a fejbőrre kerüljön. Csak hajvégekre való.
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig ahol olvastam, mindenhol az volt írva, hogy fejbőrbe kell masszírozni:sss
2013. márc. 11. 22:22
3/3 anonim válasza:
Ha a fejbőrödbe is masszírozod, akkor fél óránál tovább ne hagyd fent! Én azt vettem észre, hogy minél több ideig van a fejbőrömön az olaj, annál több hajam hullik ki. Fél órától nem szokott kihullani a hajam, bár én oda ricinusolajat teszek, hajhosszra pedig kókuszolajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!