Kókusz zsírtól/olajtól hullhat ennyire a haj? :O
Figyelt kérdés
Tegnap vettem. Ma reggel 9-kor felkentem az egész hajamra. 2-kor lemostam, vagyis 5 órát volt fent. Lemostam és kegyetlenül hullott :S Mosásnál is szárításnál is. A kezembe maradtak ilyen kisebb tincsek. Mitől? Ricinustól nem hullott ennyire. Más is járt így? Amúgy a szagtalan zsírt használom. És Bánfi samponnal mostam le. Előre is köszönöm.2012. okt. 31. 15:45
1/10 anonim válasza:
Próbáld meg csak 30 percet rajtahagyni.
2/10 A kérdező kommentje:
Annak meg nem sok értelme van, mert mininum rajta kéne hagyni 1 órát!
2012. okt. 31. 15:58
3/10 anonim válasza:
Én csak a kezemre szoktam egy pici mennyiséget tenni, és azzal húzom át a már megszárított hajamat. Igaz, én a szűretlen verziót használom, nekem azt mondták, a másik inkább csak sütéshez való.
4/10 anonim válasza:
Miért ne lenne értelme? Szerintem annak nincs értelme, hogy rajtahagyod az olajat 5 órán keresztül, aztán kihullik a hajad!
5/10 A kérdező kommentje:
Te használod? Amúgy azért nincs értelme, mert kb. 1 óra alatt tudja teljesen beszívni a hatóanyagokat a haj. Olvasgass utána. Valaki egy egész éjszakát rajta haggya. Nekem amúgy is nagyon hullik most ősszel. Majd következőnek 1 órát hagyom rajta, és meglátom. De azért köszönöm a válaszokat ! :)
2012. okt. 31. 16:30
6/10 anonim válasza:
Hajhullásra ilyenkor inkább használj mellette gyógynövénytartalmú hajszeszt, azt javaslom.
7/10 anonim válasza:
Nem kell utánaolvasnom, mert kb 2 éve ápolom vele a hajam minden hajmosás előtt, és bőven elég neki fél óra, hogy be tudja szívni az olajat. De akkor további kellemes hajhullást!
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából, nem szeretem a hajszeszeket, viszket tőle a fejbőröm, azért próbálkozok a kókusz/ricinus olajjal. Utolsó válaszoló, nem tudtam, hogy használod, de ha neked így is hat, akkor gratula. Én úgy tudtam, hogy minimum 1 óra, következőnek annyira hagyom rajta. És amúgy milyen változást vettél észre? :)
2012. nov. 1. 17:47
9/10 anonim válasza:
Én a fejbőrömbe is masszíroztam, gyorsabban nő tőle a hajam úgy vettem észre. A hajam régen nagyon száraz volt, és ez segített rendbe hozni. 3-4 naponta mosok hajat és addig puha, hidratált marad. Könnyebben tudom kezelni is és sokkal szebb a fénye. Nekem nagyon sokat segített a hajnövesztésben, mert a hajam elég vékony szálú, ami nagyon hamar töredezik, viszont mióta használom, elég félévente vágatnom a végéből, mert nem törik egyáltalán. Ilyenkor is csak frissítő vágást szoktam belőle kérni. Régen pedig már a vágás után 4-5 héttel töredezett volt :/ Tehát tényleg nagyon jó kis olaj.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. nov. 3. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!