Mennyit nőtt a ricinus olajtól a hajad? :D
Ebben a blogban olvashatsz a használatáról:
Másfél hónapja ricizek, láthatóan egészségesebb lett a hajam. Mikor elkezdtem, a lapockámig ért a hajam, most a hátam közepéig. Szép fényes, selymes, nem hullik.
Kettes, utána olvastam annak, amit írtál és sehol sem találtam olyat, hogy a haj havonta akár 2,5 centit is nőhet csak úgy magától.
Az egészségtelen hajat nem lehet megnöveszteni, mert eltörik/elvékonyodik a vége, muszáj vágatni.
A tápláló pakolások pedig mindig jól jönnek a hajnak, mivel manapság ritka az olyan ember, akinek egészséges lenne... Sok minden károsítja sajnos.
Miket gondolsz hülyeségeknek, ami a blogban található? Írd meg légyszi, mert nem szeretném elcseszni miatta a hajam.
Hármas, csak így tovább :)
Köszi a válasokat,linket!!
Azt a blogot én is szoktam nézegetni,és nagyon hasznos tanácsok vannak benne!! Utólag is köszi!! Ja és jó hajnövesztést nektek!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!