Mit tapasztaltatok a ricinus olaj használata után?
Nagyon sok helyen halottam ,hogy szebbé puhábbá varázsolja már egy használat után is a hajat, sőt azt is halottam,hogy gyorsabban nő! Ki mit mond? igaz ez ? Nekem alapjába véve vállig érő hullámos hajam van nincs festve, de kb.2-3 naponta kivasalom ..szerintetek az olaj helyre állítja a hajvasaló által okozott károkat? esetleg van még valaki aki használja az olajat és vasalja is a haját? Mit tapasztaltok vasalás után szebb/ egyenesebb lett a hajatok ??
köszönöm szépen előre is !!!:)
Üdv: 16 éves lány.
A mellem fölé ért a hajam amikor elkezdtem használni. kb 4 hónapig használtam,akkor már bőven a mellem aljáig ért,most 1 év elteltével jóval a mellem alá nőtt a hajam. Hozzáteszem,hogy nagyon vékony szálú hajam van,és SOHA nem volt még ilyen hosszú,ha 3-4 évig nem vágattam akkor is csak a mellem közepéig tudott megnőni. Én olivával és mézzel használtam,nem tudom melyik hozzávalónak köszönhetem,de nagyon megerősödtek a hajhagymáim tőle,nem gondoltam h valaha is lesz ilyen hosszú a hajam.
Nővérem is vasalta a haját,nagyon csúnyán eltöredezett neki,ő is használta az én ajánlásomra néhány hónapig a ,,keveréket",szinte teljesen helyre hozta a haját,gyönyörű szép fényes lett,sokkal sűrűbb is(nekem is). Én csak jót tudok mondani róla.
Észrevételem szerint a szőkéknek nem hat annyira,általában a barna hajkoronával tud csak csodát tenni. Anyukám szőke hajú,ő is használta,de neki nem volt látható nyoma.Puhább volt tőle a haja,szebb tartása volt,ennyi.
És ajánlani tudom még a saját kifejlesztett ,,kotyvalékom" , 2-3 hete használom,és csuda jó^^ : 1 tojássárgája,2 ek méz,2 ek oliva olaj, 1-2 teáskanál bánfi hajszesz a növekedésért(vagy helyette 1 ek ricinus). Gyönyörű tőle a hajam. Az arányok nem pontosak,annyit csinálj,amennyi elég a hajadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!