Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz de olajos bőr? Mit...

Száraz de olajos bőr? Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
A bőröm állandó jelleggel feszül, mintha száraz lenne, de közben egy kicsit olajos és elég izzadós, de púderrel egész jól kordában tartható. Száraz bőrre való krémeket nem tudok rá kenni, mert ha éjszaka bekenem reggelre egy vékony zsíros réteg marad a bőrömön. Zsíros bőrre való termékek csak tovább szárítják. Most a bioderma termékeket használom, sébium micellás arclemosót és arcradírt, és hydrabio hidratáló krémet és szérumot, illetve van egy biotherm hidratáló maszkom, de olyanok, mint halottnak a csók. Mindegy, hogy mivel kenegetem magam, amint nem nedves a bőröm felszíne (mind az arcomon, mint a többi testrészemen) feszül a bőröm. A talpam olyan szinten száraz, hogy nem tudok felhúzott lábbal feküdni az ágyon, mert végigcsúszik a lábam a lepedőn. Nem tudom már mit kezdjek magammal, mindent próbáltam a könnyű hidratálóktól kezdve a gazdag, zsíros krémekig és testvajakig, de semmi sem használ. Mit ajánlanátok, hogy elviselhetőbb legyen?
2013. márc. 9. 03:16
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és persze rengeteget iszom. Csapvizet és alacsony cukortartalmú ízesített vizeket.
2013. márc. 9. 03:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Kombinált bőrre készült krémeket,termékeket használj,agyagos,teafás dolgokat.Ezek nagyon jók ilyen bőrre.
2013. márc. 10. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!