Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeplők eltüntetése de hogyan?

Szeplők eltüntetése de hogyan?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi hogy a lézeres kezelesének mennyi lenne az ára,meddig tart a kezelés eredményének hatása..azaz visszatérnek e még a szeplők?Valamint mik lehetnek a hátrányai??

Előre köszönök minden választ!:)

2013. márc. 8. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a szeplők nagyon bájossá tehetnek egy lányt. ha mások is dicsértek emiatt akkor te miért érzed hogy csúnya lennél? bár nekem ez lenne a legnagyobb problémám. légy rá büszke, hogy különleges vagy:)
2013. márc. 8. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon átérzem a problémádat. Én is szeplős vagyok, télen annyira nem feltűnő viszont nyáron valami szörnyű... Elég könnyen leégek és olyankor még jobban látszódnak. Én is kipróbáltam az erős napvédőt de így meg a testemnek más lett a színe mint a fejemnek és valljuk be még így sem sikerült eltüntetni. Az egyetlen amit tehetsz, hogy elfogadod, nyugi nekem is kb 10 évembe telt, de amikor nyáron a barátom állandóan azt mondja, hogy olyan cuki vagyok így szeplősen és bárcsak télen is ilyen lenne akkor nem is érdekel más :)
2013. márc. 8. 19:49
 13/13 A kérdező kommentje:
az uj barátomnak is tetszenek,szerinte egyedi vagyok..s a szeplők miatt egy fotózásrea is felkértek:) asszem muszálj lesz beletörődnöm..:)
2013. máj. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!