Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeplők eltüntetése de hogyan?

Szeplők eltüntetése de hogyan?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi hogy a lézeres kezelesének mennyi lenne az ára,meddig tart a kezelés eredményének hatása..azaz visszatérnek e még a szeplők?Valamint mik lehetnek a hátrányai??

Előre köszönök minden választ!:)

2013. márc. 8. 16:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

lány vagy?

Szerintem nem kell eltüntetni. A szeplők olyan cukik :)

2013. márc. 8. 16:32
 2/13 A kérdező kommentje:
igen lány..de utálom őket..:((( s fehér a bőrőm..és le szeretnék barnulni,és gondoltam arra h ha elis tünnének ezeek az átkozottak..ha kiülnék a napra h barnuljak le vagyon nm térnénrk ujra vissza?:(((
2013. márc. 8. 16:35
 3/13 A kérdező kommentje:
vajon** :)
2013. márc. 8. 16:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Lézeres kezelés halványítja a szeplőket, de szerintem nem éri meg mert a naptól mindig újra előjönnek majd, szóval az eredmény nem végleges, viszont drága a kezelés.

Én simán csak erős fényvédőt használok már rég óta, meg kerülöm a napot ahogy csak tudom, azóta már alig látszanak a szeplőim, egybeolvad a bőrszínemmel, egy gyenge fedésű BB krémmel is el tudom fedni ha akarom. Pedig régen sötét szeplőim voltak nagyon.

2013. márc. 8. 16:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha te barnulni szeretnél akkor barátkozz meg a szeplőkkel, mert azokat pont a nap és szoli hozza elő... bár vannak barnító krémek, az beválhat ha találsz egy normális fajtát.
2013. márc. 8. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:

A sok napozástól (éveken keresztül) a válluk is beszeplősödik sokaknak, szóval az biztos nem tünteti el tartósan.

Én akkor is hagynám, biztos szép csaj vagy a kis szeplőiddel :)

2013. márc. 8. 16:42
 7/13 A kérdező kommentje:
s pontosan mien fényvédőt használsz??
2013. márc. 8. 16:43
 8/13 A kérdező kommentje:
hát mindenki mondja h jó meg minden ..de én utálom..és szerintem én vagypk a legrondább..:o
2013. márc. 8. 16:51
 9/13 anonim ***** válasza:
A szeplő nem ronda, hanem különleges. :)
2013. márc. 8. 17:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem mindig ugyanolyan fényvédőt használok, változó. Lehet naptej, arckrém, BB krém is, csak legyen benne megfelelő fényvédő. Bioderma, Babylove, Sundance, Missha, Helia-D, Vichy... sokféle van. Kinek mi jó a bőrére.
2013. márc. 8. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!